Het bedenken en uitvoeren van een goed event is vakwerk en versterkt de beleving van uw bedrijf en/of merk.

Met onze brede kennis en jarenlange ervaring van ontwikkeling tót praktische uitvoering van uiteenlopende zakelijke events, hebben wij alle kennis in huis hoe écht indruk te maken op uw deelnemers.

Gaat u een seminar, congres, symposium, masterclass of ander zakelijk event organiseren? Wij kunnen u volledig of gedeeltelijk – op specifiek gewenste onderdelen – ondersteunen bij uw event:


Vrijblijvend eens doorpraten?

Iedere opdrachtgever bieden wij altijd een persoonlijke aanpak en maatwerk aan. Bent u geïnteresseerd in wat Buro van Oranje voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend eens doorpraten? Neem dan contact op met Maurits Ouweneel voor een persoonlijk gesprek.

"Samenwerken met Buro van Oranje garandeert je dat alles perfect en aangenaam zal lopen. Ze zorgen voor een zeer professionele ondersteuning die je optreden kracht bijzet."

Margriet Sitskoorn - neuropsycholoog, hoogleraar Tilburg University, auteur

"Buro van Oranje levert zakelijke evenementen op topniveau. Dankzij een ongekend scherpe blik op inhoud, techniek en beleving, ben je verzekerd van een geweldige bijeenkomst.
"

Remy Gieling - hoofdredacteur, presentator en journalist

"Buro van Oranje heb ik leren kennen als een zeer betrouwbare en dienstbare partner. Door de hoge kwaliteit zorgen zij ervoor dat de bezoeker volledig kan opgaan in het evenement en de mensen op het podium zich volop kunnen concentreren op hun eigen performance. Absolute topkwaliteit waarmee we als Compassion nog lang hopen samen te werken."

Nienke Westerbeek - CEO Compassion