Buro van Oranje is een toonaangevende organisator van zakelijke seminars en congressen. Al 14 jaar bedenken en organiseren wij de meest spraakmakende en hoogwaardige events voor ondernemend Nederland. Voor onze opdrachtgevers en met eigen producties. Wij creëren impact en inspiratie door een perfecte combinatie van inhoud, vorm én beleving.

Opdrachtgevers

Wij werken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers en doelgroepen: van multinationals, overheidsinstellingen, omroepen, uitgevers, brancheverenigingen tot professionele sprekers en auteurs.

Daarnaast werken wij ook in opdracht van diverse andere organisatoren – in de rol van event manager, programmamaker, producent en/of regisseur – om hun evenementen succesvol te ondersteunen.

Wat wij doen

Het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van een goed event is vakmanschap. Wij helpen graag uw ambitie en doelstellingen te vertalen naar een succesvol event. Wij kunnen u volledig of gedeeltelijk ondersteunen en ontzorgen.

Ons team

Met een team van ervaren professionals nemen wij de conceptontwikkeling tot uitvoering volledig uit handen. Wij maken het verschil door onze persoonlijke aanpak, passie voor live events en haarfijn oog voor detail.

Onze werkwijze wordt door opdrachtgevers omschreven als: persoonlijk, daadkrachtig en resultaatgericht.

Samenwerking

Naast onze brede kennis en jarenlange ervaring beschikken wij over een groot eigen netwerk van topsprekers, inspirerende locaties en professionele partners.


Maak kennis met Buro van Oranje

Bent u geïnteresseerd in wat Buro van Oranje voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Maurits Ouweneel (oprichter en producent) voor een persoonlijk gesprek.

Daarom Buro van Oranje!

  • 14 jaar ervaring
  • 172 events
  • 600 sprekers
  • grote én kleine events
  • persoonlijk maatwerk

Opdrachtgevers

  • Wij werken voor:
    RTL Z, Denkproducties, Vakmedianet, Noloc, Omix, AFAS, Ben Tiggelaar, Cardano, Ahaaa!, Sprout e.v.a.

"Ik werk al een groot aantal jaren regelmatig samen met Buro van Oranje. Mijn ervaring is dat zij telkens weer de beloften waarmaakt en altijd weer iets meer doet dan waar ik zelf aan had gedacht en om had gevraagd. Bij spannende projecten waar kwaliteit, tijd en budget belangrijk zijn, is dat een hele zorg minder."

Ben Tiggelaar - schrijver, spreker, gedragswetenschapper

"Buro van Oranje staat voor volledige productionele ontzorging en maximaal creatieve oplossingen. Voor het ontwikkelen en produceren van onze seminars en congressen vertrouwt RTL graag op hun expertise, kwaliteit en netwerk."

Jan Bartelings - projectleider RTL Nederland

OPDRACHTGEVERS