Vakmanschap en ervaring

Het bedenken, voorbereiden en produceren van een aansprekende productie is vakmanschap. Met een persoonlijke aanpak, passie en haarfijn oog voor detail helpen wij opdrachtgevers hun ambitie en doelstellingen succesvol te vertalen.

Over ons

Buro van Oranje is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende producent van zakelijke events én tv producties. Wij creëren impact en inspiratie door een perfecte combinatie van inhoud, vorm én beleving.

Ruim 15 jaar bedenken en produceren wij spraakmakende en hoogwaardige producties voor opdrachtgevers én eigen formats. Wij creëren impact en inspiratie door een perfecte combinatie van inhoud, vorm én beleving.

Opdrachtgevers

Buro van Oranje is onafhankelijk en heeft ervaring met zeer uiteenlopende opdrachtgevers: van multinationals, MKB, overheidsinstellingen, (commerciële) omroepen, uitgevers, brancheverenigingen tot professionele sprekers en bekende persoonlijkheden.

Ons team

Met een team van ervaren professionals ontzorgen wij het volledige traject van conceptontwikkeling tot praktische uitvoering. Wij maken het verschil door onze persoonlijke en efficiënte aanpak, passie en haarfijn oog voor detail. Ons motto: “Volg je hart, toon lef en werk keihard.”

Samenwerking

Naast onze brede kennis en jarenlange ervaring beschikken wij over een groot eigen netwerk van professionele partners.

Daarom Buro van Oranje!

  • 15 jaar ervaring
  • 225 producties
  • van kleine tot grote projecten
  • persoonlijk maatwerk

Opdrachtgevers

  • Wij werken voor:
    RTL Z, Denkproducties, Vakmedianet, Picnic, Jura Nederland, Omix, Cardano, AFAS, Ben Tiggelaar, Jos Burgers, Cardano, Ahaaa!, Sprout e.v.a.

Buro van Oranje in cijfers

0
Events
0
Sprekers
0
Bezoekers
0
Opdrachtgevers
0
Locaties

"Ik werk al een groot aantal jaren regelmatig samen met Buro van Oranje. Mijn ervaring is dat zij telkens weer de beloften waarmaakt en altijd weer iets meer doet dan waar ik zelf aan had gedacht en om had gevraagd. Bij spannende projecten waar kwaliteit, tijd en budget belangrijk zijn, is dat een hele zorg minder."

Ben Tiggelaar - schrijver, spreker, gedragswetenschapper

"Buro van Oranje staat voor volledige productionele ontzorging en maximaal creatieve oplossingen. Voor het ontwikkelen en produceren van onze seminars en congressen vertrouwt RTL graag op hun expertise, kwaliteit en netwerk."

Jan Bartelings - projectleider RTL Nederland

Maak kennis met Buro van Oranje

Wij werken graag samen! Stuur ons een e-mail, bel 055 711 3828 of kom gewoon langs voor een afspraak!

 

NEEM CONTACT OP