Vakmanschap en ervaring

Het bedenken, voorbereiden en produceren van aansprekende producties is vakmanschap. Met een persoonlijke aanpak, passie en haarfijn oog voor alle details helpen wij opdrachtgevers hun ambitie en doelstellingen succesvol te vertalen.

Over ons

Buro van Oranje is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende producent van zakelijke tv, video en events producties. Wij creëren impact en inspiratie door een perfecte combinatie van inhoud, vorm én beleving.

Ruim 16 jaar bedenken en produceren wij spraakmakende en hoogwaardige producties voor opdrachtgevers én eigen formats.

Opdrachtgevers

Buro van Oranje is onafhankelijk en heeft ervaring met zeer uiteenlopende opdrachtgevers: van multinationals, MKB, overheidsinstellingen, (commerciële) omroepen, uitgevers, brancheverenigingen tot professionele sprekers en bekende persoonlijkheden.

Ons team

Met een eigen team van ervaren professionals ontzorgen wij het volledige traject van conceptontwikkeling tot praktische én redactionele uitvoering. Wij maken het verschil door onze persoonlijke en efficiënte aanpak, passie en haarfijn oog voor detail.

Samenwerking

Naast onze brede kennis en jarenlange ervaring beschikken wij over een groot eigen netwerk van professionele partners.

Daarom Buro van Oranje!

  • 16 jaar ervaring
  • > 250 producties
  • Sterk in redactiewerk
  • Persoonlijk maatwerk

Opdrachtgevers

  • Wij werken voor:
    RTL Nederland, Accenture, Funda, Sociale Verzekeringsbank, Essilor, Picnic, Jura Nederland, Omix, Vakmedianet, Distrifood, AFAS, Denkproducties e.v.a.

Ons motto

  • “Volg je hart, toon lef en werk keihard”

Maak kennis met Buro van Oranje

Wij werken graag samen! Stuur ons een e-mail, bel 055 711 3828 of kom gewoon langs voor een afspraak!

 

NEEM CONTACT OP