Buro van Oranje is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van toonaangevende congressen en seminars die inspireren, motiveren en activeren. Wij maken het verschil met onze persoonlijke full-service aanpak en een perfecte combinatie van inhoud, sfeer én beleving van onze events.

Met een team van ervaren professionals ondersteunen wij onze opdrachtgevers met de ontwikkeling, voorbereiding, communicatie en uitvoering van onvergetelijke seminars en congressen van hoogwaardig niveau.

Onze opdrachtgevers

Buro van Oranje werkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers en branches: van kleine tot zeer grote bedrijven, van overheidsinstellingen tot brancheverenigingen, van sprekers tot auteurs.

Daarnaast werken wij ook in opdracht van diverse andere organisatoren – in de rol van event manager, programmamaker, producer en/of regisseur – om hun events succesvol te ondersteunen.

Samenwerking

Naast onze brede kennis en jarenlange ervaring bieden wij ook groot netwerk aan van inhoudelijke topsprekers, inspirerende locaties en professionele partners.

Onze werkwijze wordt door opdrachtgevers omschreven als: ‘persoonlijk, daadkrachtig en resultaatgericht.’ Wilt u meer weten over onze projecten, bekijk dan ons portfolio.


Vrijblijvend eens doorpraten?

Iedere opdrachtgever bieden wij altijd een persoonlijke aanpak en maatwerk aan. Bent u geïnteresseerd in wat Buro van Oranje voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend eens doorpraten? Neem dan contact op met Maurits Ouweneel voor een persoonlijk gesprek.

Waarom Buro van Oranje?

  • Sinds 2005 actief
  • 170 events ervaring
  • 600 sprekers inhoud
  • Voor grote tot kleinere events
  • Alleen de beste sprekers voor de beste inhoud

"Ik werk al een groot aantal jaren regelmatig samen met Buro van Oranje. Mijn ervaring is dat zij telkens weer de beloften waarmaakt en altijd weer iets meer doet dan waar ik zelf aan had gedacht en om had gevraagd. Bij spannende projecten waar kwaliteit, tijd en budget belangrijk zijn, is dat een hele zorg minder."

Ben Tiggelaar - schrijver, spreker, gedragswetenschapper

"Buro van Oranje staat voor volledige productionele ontzorging en maximaal creatieve oplossingen. Voor het ontwikkelen en produceren van onze seminars en congressen vertrouwt RTL graag op hun expertise, kwaliteit en netwerk."

Jan Bartelings - projectleider RTL Nederland

OPDRACHTGEVERS