Buro van Oranje is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van seminars en congressen die inspireren, motiveren en activeren. Praktische programma’s met de beste sprekers op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid, effectiviteit en ondernemerschap die het werk net even slimmer, beter én leuker maken!

Met een team van ervaren professionals ondersteunen wij onze opdrachtgevers met de ontwikkeling, voorbereiding, communicatie en uitvoering van onvergetelijke seminars en congressen van hoogwaardig niveau.

Samenwerking

Naast onze brede kennis en jarenlange ervaring bieden wij ook groot netwerk aan van inhoudelijke topsprekers, inspirerende locaties en professionele partners.

Onze werkwijze wordt door opdrachtgevers omschreven als: “persoonlijk, inspirerend, daadkrachtig en resultaatgericht.” Wilt u meer weten over onze projecten, bekijk dan ons portfolio.

Avondseminar

Naast seminars en congressen ‘in opdracht’, organiseren wij jaarlijks ook een aantal ‘eigen’ inspirerende avondseminars gericht op ondernemers, managers en (zelfstandig) professionals. Tijdens deze seminars delen landelijke topsprekers en experts hun beste ideeën en lessen rondom praktische onderwerpen waarmee je direct aan de slag kunt!

Onze opdrachtgevers

Buro van Oranje werkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers: van kleine tot grote bedrijven, van overheidsinstellingen tot brancheverenigingen, van sprekers tot auteurs.

Daarnaast werken wij ook in opdracht van diverse andere organisatoren – in de rol van event manager, programmamaker, producer en/of regisseur – om hun events succesvol te ondersteunen.


Vrijblijvend eens doorpraten?

Iedere opdrachtgever bieden wij altijd een persoonlijke aanpak en maatwerk aan. Bent u geïnteresseerd in wat Buro van Oranje voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend eens doorpraten? Neem dan contact op met Maurits Ouweneel voor een persoonlijk gesprek.

Waarom Buro van Oranje?

  • Meer dan 12 jaar ervaring
  • De organisator voor ondernemend NL.
  • Alle kennis in huis om écht indruk te maken

"Ik werk al een groot aantal jaren regelmatig samen met Buro van Oranje. Mijn ervaring is dat zij telkens weer de beloften waarmaakt en altijd weer iets meer doet dan waar ik zelf aan had gedacht en om had gevraagd. Bij spannende projecten waar kwaliteit, tijd en budget belangrijk zijn, is dat een hele zorg minder."

Ben Tiggelaar - schrijver, spreker, gedragswetenschapper

"Buro van Oranje staat voor volledige productionele ontzorging en maximaal creatieve oplossingen. Voor het ontwikkelen en produceren van onze seminars en congressen vertrouwt RTL graag op hun expertise, kwaliteit en netwerk."

Jan Bartelings - projectleider RTL Nederland

OPDRACHTGEVERS