Bekijk hier een impressie van een aantal events die wij sinds 2005 hebben uitgevoerd. Wilt u weten hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons hebben ervaren? Wij brengen u graag met elkaar in contact voor een persoonlijke toelichting.

Met deze pagina zijn we nog even bezig!


Vrijblijvend eens doorpraten?

Iedere opdrachtgever bieden wij altijd een persoonlijke aanpak en maatwerk aan. Bent u geïnteresseerd in wat Buro van Oranje voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend eens doorpraten? Neem dan contact op met Maurits Ouweneel voor een persoonlijk gesprek.

"Samenwerken met Buro van Oranje is in meerdere opzichten altijd een feest. Niet alleen vanwege de perfecte organisatie. Je kunt er blind op vertrouwen dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. En het voelt ook altijd als een warm bad."

Jos Burgers - bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

"Buro van Oranje! Waarom zou je? Voor mij heel duidelijk. Ze doen niet zomaar wat er gevraagd wordt, maar wat er werkelijk nodig is! Altijd pro-actief met het optimale resultaat als uitgangspunt."

Jan van Setten - veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer

"Buro van Oranje organiseert sinds 2013 al mijn grote events. Gelukkig! Ze denken mee, hebben veel ervaring en verassen mij telkens weer met hun originele idee├źn en nauwkeurige voorbereiding. "

Aaltje Vincent - auteur, spreker, trainer, coach

OPDRACHTGEVERS