Privacystatement

Jouw privacy is voor ons van groot belang. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en wij zorgvuldig en volgens de geldende privacywetgeving omgaan met de gegevens die wij over jou te weten komen. In deze Privacyverklaring lees je hoe wij, Buro van Oranje, omgaan met jouw persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens verwerken wij? En met welk doel?

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, verwerken wij de persoonsgegevens die je invult op het online inschrijfformulier. Zo kunnen we jouw bestelling netjes afhandelen, en er bijvoorbeeld voor zorgen dat je jouw ticket(s) ontvangt. Ook kunnen we jou hiermee belangrijke informatie toesturen rondom een congres of seminar.

We gebruiken in elk geval je voor-, achternaam en e-mailadres. En (alleen als je die zelf aan ons geeft) ook de volgende gegevens: 

  • Telefoonnummer: Alleen voor last-minute wijzigingen of onduidelijkheden over je inschrijving. 
  • Geslacht: Zodat we jou netjes kunnen aanspreken via mail of telefoon. 
  • Afdeling en bedrijfsnaam: Voor jouw badge, die je soms bij binnenkomst van het congres ontvangt.
  • Bedrijfsadres: Om te vermelden op de factuur, indien nodig. 
  • Betaalgegevens: Wij ontvangen informatie over jouw betaling, van je bank of creditcardmaatschappij. Zo weten we zeker dat jouw inschrijving is voltooid. 
  • Postadres: Dat gebruiken we o.a. voor opsturen van evt. badges, boeken, certificaten etc. Het postadres wordt sporadisch gebruikt.

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende: 

  • Klantenservice: Je kunt contact met ons opnemen per mail of telefoon. Als je ons belt maken we een korte notitie, over jouw vraag en ons antwoord. Zo weten we, als je een vervolgvraag hebt, gelijk waarvoor je belt. Waardoor jij jouw verhaal niet nogmaals hoeft uit te leggen. 
  • Nieuwsbrieven: Heb je je aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dan ontvang je als eerste het laatste nieuws over onze congressen en seminars. Deze mails kun je op ieder moment stopzetten. Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link om je af te melden. 
  • Aanbiedingen: Als je bij ons een ticket hebt besteld, kan je ons toestemming geven om je nog eens te benaderen met een aanbieding. Dit doen wij per e-mail. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.
  • Reviews: Na afloop van sommige congressen vragen we je per e-mail om een review. Heb je deze ingevuld? Dank je wel! We gebruiken jouw geanonimiseerde antwoorden om onze congressen nóg beter te maken.

Wanneer en met wie delen wij persoonsgegevens?

Wij verstrekken alleen persoonsgegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou. Of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard? 

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor wij jouw gegevens verzamelen. Als je onze mails niet meer wil ontvangen, dan kun je je uitschrijven en worden je persoonsgegevens uit het systeem verwijderd. 

De gegevens in ons boekhoudpakket bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. We verwijderen deze gegevens binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichtingen. 

Hoe beveiligen wij persoonsgegevens? 

We gebruiken de volgende systemen voor de verwerking van onze data: HelloDialog, WordPress en Google Mail. Wij hebben deze programma’s zorgvuldig geselecteerd en duidelijke afspraken over geheimhouding en beveiliging. 

Verder maken wij geanonimiseerd gebruik van Google Analytics. Dit betekent dat uw IP-adres is gemaskeerd. Wij hebben een verwerkingsovereenkomst met Google die ervoor zorgt dat er geen data wordt doorgestuurd voor aanvullende Google-diensten.

Wij nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmakingen en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je het idee dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn? Of zijn er aanwijzingen van misbruik? Neem dan contact met ons op via info@burovanoranje.nl.  

Wil je jouw persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen? 

Dat mag. Je hebt het recht om: 

  • De persoonsgegevens welke wij van jou hebben in te zien, te corrigeren of te verwijderen. 
  • Jouw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken.
  • Bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Buro van Oranje. 
  • Een verzoek bij ons in te dienen, om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou te sturen.

Als je gebruik wil maken van je rechten, neem dan contact met ons op via info@burovanoranje.nl. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je voldoende te identificeren.

Wil je een klacht indienen?

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan hopen we dat je dit bij ons aangeeft. Mocht je daarna alsnog vinden dat wij niet juist handelen, kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Contact opnemen? 

Heb je vragen en/of opmerkingen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of post:

Telefoon: 055 711 3828
E-mailinfo@burovanoranje.nl
Postadres: Buro van Oranje, Oude Apeldoornseweg 41, 7333 NR Apeldoorn

Alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn zullen bij uitsluiting worden beoordeeld door de bevoegde rechter te Amsterdam.

Sprekers

Portret van Ben Tiggelaar en is inzetbaar als spreker voor uw evenement

Ben Tiggelaar

Portret van Kim Spinders en is inzetbaar als spreker voor uw evenement

Kim Spinder

Portret van Jan van Setten en is inzetbaar als spreker voor uw evenement

Jan van Setten

Portret van Remy Gieling en is inzetbaar als spreker voor uw evenement

Remy Gieling

Portret van Margriet Sitskoorn en is inzetbaar als spreker voor uw evenement

Margriet Sitskoorn

Portret van Jos Burgers en is inzetbaar als spreker voor uw evenement

Jos Burgers

Portret van Juul Manders en inzetbaar als spreker voor uw evenement

Juul Manders

Portret van Bas van der Veldt en inzetbaar als spreker voor uw evenement

Bas van der Veldt

Portret van Antoin Peeters en inzetbaar als spreker voor uw evenement

Antoin Peeters

Victor Muller inzetbaar als spreker voor uw evenement

Victor Muller

Portret van Marco Aarnink en inzetbaar als spreker voor uw evenement

Marco Aarnink

Portret van Ali Niknam en inzetbaar als spreker voor uw evenement

Ali Niknam

Portret van José Woldring en inzetbaar als spreker voor uw evenement

José Woldring

Erik Peekel

Portret van Björn Kuipers en inzetbaar als spreker voor uw evenement

Björn Kuipers

Jaap Bressers

Spreker richard van hooijdonk

Richard van Hooijdonk

Portret van Peter Heerschop en inzetbaar als spreker voor uw evenement

Peter Heerschop

Portret van Eline Leijten en is inzetbaar als spreker voor uw evenement

Eline Leijten

Portret van Mark Vletter en inzetbaar als spreker voor uw evenement

Mark Vletter

Portret van Joël Aerts en is inzetbaar als spreker voor uw evenement

Joël Aerts

Portret van Joost Leenders en inzetbaar als spreker voor uw evenement

Joost Leenders

Tom van ‘t Hek

Maak kennis met Buro van Oranje

Wij werken graag samen! Stuur ons een e-mail, bel 055 711 3828 of kom gewoon langs voor een afspraak!

 

NEEM CONTACT OP

Opdrachtgevers