Al 14 jaar bedenken en organiseren wij de meest spraakmakende en hoogwaardige events voor ondernemend Nederland. Wij werken voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers en doelgroepen. Hierdoor is ieder event weer anders en uniek. Wij noemen dat persoonlijk maatwerk.

Bekijk onderstaand een selectie uit onze seminars en congressen voor impressie van ons werk. Wilt u weten hoe opdrachtgevers de samenwerking met ons hebben ervaren? Wij brengen u graag met elkaar in contact voor een persoonlijke toelichting.

Onze excuses: aan deze pagina zijn wij nog even druk bezig. Tijdens de verbouwing zijn we wel geopend.

Buro van Oranje in cijfers

0
Events
0
Sprekers
0
Bezoekers
0
Opdrachtgevers
0
Locaties

"Samenwerken met Buro van Oranje is in meerdere opzichten altijd een feest. Niet alleen vanwege de perfecte organisatie. Je kunt er blind op vertrouwen dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. En het voelt ook altijd als een warm bad."

Jos Burgers - bestsellerauteur en veelgevraagd spreker

"Buro van Oranje! Waarom zou je? Voor mij heel duidelijk. Ze doen niet zomaar wat er gevraagd wordt, maar wat er werkelijk nodig is! Altijd pro-actief met het optimale resultaat als uitgangspunt."

Jan van Setten - veelgevraagd spreker, (management)coach en enter-trainer

"Buro van Oranje organiseert sinds 2013 al mijn grote events. Gelukkig! Ze denken mee, hebben veel ervaring en verassen mij telkens weer met hun originele ideeën en nauwkeurige voorbereiding. "

Aaltje Vincent - auteur, spreker, trainer, coach

OPDRACHTGEVERS