Bas van der Veldt

Bas van der Veldt

CEO van AFAS Software

De enthousiaste Bas van der Veldt (1976) is de CEO van AFAS Software. Het bedrijf wil Nederland beter, leuker en efficiënter laten ondernemen en biedt daarvoor software aan. Op zijn 19e begint Bas al als productmanager -en zoon van de baas- bij AFAS. Sinds 2008 is hij CEO en hét gezicht van AFAS.

Zijn snelgroeiende bedrijf draait inmiddels een omzet van meer dan 100 miljoen en heeft 450 werknemers.

Bas is geen doorsnee CEO. Hij is een energieke flapuit, heeft een hekel aan vergaderen en verwacht van nieuwe medewerkers dat ze hem in hun eerste jaar minstens één keer tegenspreken. Zijn dagelijkse focus is: het aanwakkeren van liefde en bevlogenheid bij medewerkers én de AFAS-klantengroep. Hij schopt graag heilige huisjes omver op het gebied van ondernemen, leiderschap, cultuur, ICT, innovatie, marketing en User Experience. Ondernemen is entertainen, is een van zijn uitspraken. AFAS Software linkt haar naam niet voor niets aan het AFAS circustheater, AFAS Live en AZ.

De stormachtige groei van het bedrijf blijft niet onopgemerkt. Bas ontvangt geregeld met zijn bedrijf diverse awards en nominaties zoals de FD Gazellen Award voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

Maak kennis met Buro van Oranje

Wij werken graag samen! Stuur ons een e-mail, bel 055 711 3828 of kom gewoon langs voor een afspraak!

 

NEEM CONTACT OP