Joel Aerts

Joël Aerts is een gedreven spreker en auteur over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Joëls doel: mensen helpen om hun eigen leiderschapsontwikkeling te versterken en te versnellen. Binnen organisaties én daarbuiten…

Aerts begeleide zeven jaar lang stages van internationale studenten in tien verschillende ontwikkelingslanden. Effectief leiderschap bleek een belangrijke sleutel tot succes. Om zich verder te ontwikkelen, volgde Joël de studie International Business and Management welke hij cum laude afrondde.

Joël Aerts werkt nauw samen met managementauteur Ben Tiggelaar. Hij is co-auteur van de bestseller MBA in één dag – Het boek, de MBA in één dag scheurkalender en werkte mee aan de MBA in één dag Management Classics CD Box.

Op dit moment werkt Joël aan een nieuw boek. Hij is vaste columnist bij De Nieuwe Koers en schrijft ook op zijn website regelmatig over leiderschap. Zijn doel als spreker en trainer is anderen te inspireren in actie te komen om ook daadwerkelijk verandering te realiseren. Joël is getrouwd met Hanneke en samen hebben ze twee kinderen.

Onderwerpen waarover Joel met veel enthousiasme spreekt zijn: ‘Ontwikkel je leiderschap én dat van anderen’, Leiderschap: De goeroes en hun beste ideeën’.

"Joël Aerts is een van de meest frisse, creatieve geesten met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt."

Ben Tiggelaar