Mark Vletter

Mark Vletter

Chef Leuk Werk

Mark Vletter, Chef Leuk Werk en Head Nerd, start verschillende succesvolle bedrijven in de internet- en telecomsector. Voys Telecom is er één van en behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland én Europa. Uniek: Voys werkt zonder management en is volledig zelfsturend. Het bedrijf wint verschillende prijzen waaronder 7 FD Gazellen Awards.

Mark start zakelijk telecomprovider Voys in 2006 als doorontwikkeling van een afstudeeropdracht bij TNO. Inmiddels is Voys een van de grootste zakelijke operators op het gebied van cloud-telefonie. Bedrijven als Gazprom en Nuon maken gebruik van Marks diensten. Naast eigenaar van Voys is Markoprichter Spindle en VOIPGRID. Deze bedrijven bedienen samen meer dan 18.000 bedrijven, hebben vestigingen in drie landen en zijn actief in meer dan 55 landen. Mark stelt zich ten doel niet alleen zijn bedrijven te laten groeien maar vooral de telecomwereld op te schudden en mooier te maken.

In de bedrijven van Mark staat gelijkwaardigheid centraal. Daarom werken zijn bedrijven zonder managers en functies. Het teamgevoel in de bedrijven, ondanks de verschillende culturen, is erg hoog. Ook wereldwijd brengt hij gelijkwaardigheid op het gebied van communicatiemogelijkheden met zijn organisatie 48percent.org. Zo vindt hij dat iedereen toegang tot internet moet krijgen en zet hiervoor winsten en opgedane kennis in om dit doel te bereiken.

Voys staat vier jaar lang in de Deloitte Fast 50 list. Ook roemt NRC Next Voys als een van de beste werkgevers. Mark is in 2015 EY Entrepeneur of the Year.

Maak kennis met Buro van Oranje

Wij werken graag samen! Stuur ons een e-mail, bel 055 711 3828 of kom gewoon langs voor een afspraak!

 

NEEM CONTACT OP