Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk

Trendwatcher en futurist

Richard van Hooijdonk is de meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Hij houdt inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologie op onze manier van leven, werken en ondernemen. Richard is een specialist in het vroegtijdig herkennen van trends. Zo signaleert hij dat door de komst van The Internet Of Things ons leven er al ziet.

Richard studeert Economie aan de HEAO en werkt onder meer als communicatie- en marketingdirecteur voor uiteenlopende internationale organisaties als OHRA en DSB Bank. Ook geeft hij enige tijd les aan de Erasmus Universiteit en Nyenrode Business University. Dagelijks onderzoekt hij met zijn researchteam van 30 specialisten vele technologietrends. Bijvoorbeeld op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet Of Things, biotech, nanotech, blockchain en 4D printing.

Richard heeft ruime werkervaring in het bedrijfsleven en weet van veel branches exact wat er speelt. Hij ziet dat veel bestaande businessmodellen verdwijnen. Boeiend en energiek vertelt hij juist over de talloze digitale kansen die de toekomst biedt.

Regelmatig is Richard te zien en te horen bij programma’s als RTL Masterclass, BNR Nieuwsradio, en het Radio 1 Journaal om zijn kennis over de trends van de toekomst te delen. Zijn boek ‘De Wereld van Morgen’  is een bestseller.

Maak kennis met Buro van Oranje

Wij werken graag samen! Stuur ons een e-mail, bel 055 711 3828 of kom gewoon langs voor een afspraak!

 

NEEM CONTACT OP