Tom van ‘t Hek

Tom van ‘t Hek

Coach in het bedrijfsleven

Tophockeyer, huisarts, bondscoach en radiopresentator. De carrière van Tom van ’t Hek (1958) is divers te noemen. Door zijn brede ervaring en sportieve kennis is hij een veelgevraagd spreker.

Tom speelt op jonge leeftijd hockey op topniveau en in 1976 maakt hij zijn debuut in het Nederlandse team. Hij wint het Nederlands, Europees en wereldkampioenschap. Ook maakt hij de Olympische Spe-len van 1984 als speler mee. Na zijn carrière als hockeyer gaat hij aan de slag als huisarts, iets wat hij al op jonge leeftijd voor ogen had. Het sportieve bloed kruipt waar het niet gaan kan want vijf jaar later neemt hij het bondscoach-schap van het Oranje damesteam voor zijn rekening. Onder zijn leiding zet dit team grote sportieve prestaties neer. Zo behaalt het hockeyteam twee bronzen medailles – ook al voelt het op dat moment als een verlies – op de Olympische Spelen van 1996 en 2000.

Lange tijd presenteert Tom de zondageditie van het radioprogramma Langs de Lijn en ook bij andere radioprogramma’s als het Radio 1 Journaal en BNR Nieuwsradio schuift hij aan. Met zijn kenmerkende stem en uitgebreide vocabulaire lijkt hij hier voor in de wieg gelegd. Ook treedt Tom regelmatig op als ‘coach’ in het bedrijfsleven. Hij stimuleert daarbij mensen vooral om hun talenten te benutten en zelf betere besluiten te nemen.

Maak kennis met Buro van Oranje

Wij werken graag samen! Stuur ons een e-mail, bel 055 711 3828 of kom gewoon langs voor een afspraak!

 

NEEM CONTACT OP