Victor Muller

Victor Muller

Victor Muller - CEO Spyker

Victor Muller (CEO Spyker ) is één van de meest spraakmakende ondernemers van Nederland en een dealmaker pur sang. ‘Muller weet zaken goed te analyseren en te combineren, ziet mogelijkheden waar anderen die niet zien en gaat door waar menigeen allang zou zijn opgehouden’. Zijn motto: “Voor de aanhouder is geen weg onbegaanbaar”.

Na zijn rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden, gaat Muller aan de slag als advocaat. Zijn carrière als ondernemer start vijf jaar later als directeur bij offshorebedrijf Heerema. Vanaf die tijd leidt Victor Muller veel verschillende ondernemingen. Bij modebedrijf Emergo, zet hij het failliete kledingmerk McGregor weer succesvol op de kaart.

Muller verwerft nog grotere bekendheid wanneer hij in 1999 het Nederlandse automerk Spyker Cars nieuw leven inblaast. Begin 2010 verbaast Muller vriend en vijand door het noodlijdende Saab over te nemen. Na een turbulente periode moet hij in 2012 faillissement voor dit automerk aanvragen.

Ondanks financiële tegenslagen blijft Muller als ras-optimist positief en richt hij zich op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden: ‘Hoe harder mensen roepen dat mijn plannen niet kunnen, hoe meer ik van het tegendeel overtuigd raak!’ Met Spyker Cars is hij momenteel hard bezig met ontwikkelen en uitrollen van nieuwe modellen.

Victor Muller (1959) is getrouwd en vader van 5 kinderen en verwoed verzamelaar van klassieke auto’s.

Als spreker weet Victor met veel energie en een enorme bezieling van begin tot eind te boeien.


Victor Muller als spreker op uw event?

Wij verzorgen exclusief  alle aanvragen voor lezingen van Victor Muller. Heeft u interesse om hem te boeken als spreker, neem dan contact met ons op.


 

Maak kennis met Buro van Oranje

Wij werken graag samen! Stuur ons een e-mail, bel 055 711 3828 of kom gewoon langs voor een afspraak!

 

NEEM CONTACT OP