Het bedenken en uitvoeren van een goed event is vakwerk en versterkt de beleving van uw bedrijf en/of merk.

Met onze brede kennis en jarenlange ervaring van ontwikkeling tót praktische uitvoering van uiteenlopende zakelijke events, hebben wij alle kennis in huis hoe écht indruk te maken op uw deelnemers.

Gaat u een seminar, congres, symposium, masterclass of ander zakelijk event organiseren? Wij kunnen u volledig of gedeeltelijk – op specifiek gewenste onderdelen – ondersteunen bij uw event:

Advies

Wij helpen graag uw ambitie en doelstellingen te vertalen naar een succesvol event. Hierbij adviseren u zo compleet mogelijk over alle ingrediënten om dit te bereiken. Van organisatie, inhoudelijke invulling (thema, programma en sprekers), beleving én impact. Alle details komen aan bod.

Productie

Een geslaagd event is van A tot Z voorbereid, doorgesproken en afgestemd. Wij zorgen dat zowel inhoudelijk (dagvoorzitter/sprekers), als productioneel alle betrokkenen op scherp staan om de verwachtingen van de deelnemers te overtreffen.

Communicatie

Om uw doelgroep te interesseren en activeren voor uw event helpen wij met een gerichte marketingcampagne. Daarnaast verzorgen wij dat de deelnemers zich eenvoudig online kunnen inschrijven.

Uitvoering

Bij uw event zorgen wij voor soepele organisatie, strakke regie en volledige technische ontzorging zodat alle deelnemers echt een onvergetelijke dag beleven, waarover ze nog lang napraten!

Vrijblijvend eens doorpraten?


Iedere opdrachtgever bieden wij altijd een persoonlijke aanpak en maatwerk aan. Bent u geïnteresseerd in wat Buro van Oranje voor u kan betekenen en wilt u vrijblijvend eens doorpraten? Neem dan contact op met Maurits Ouweneel voor een persoonlijk gesprek.

"Samenwerken met Buro van Oranje garandeert je dat alles perfect en aangenaam zal lopen. Ze zorgen voor een zeer professionele ondersteuning die je optreden kracht bijzet."

Margriet Sitskoorn - neuropsycholoog, hoogleraar Tilburg University, auteur

"Buro van Oranje levert zakelijke evenementen op topniveau. Dankzij een ongekend scherpe blik op inhoud, techniek en beleving, ben je verzekerd van een geweldige bijeenkomst. "

Remy Gieling - hoofdredacteur, presentator en journalist

OPDRACHTGEVERS