Ons werk is ons visitekaartje

Met onze brede kennis en jarenlange ervaring van conceptontwikkeling tót praktische uitvoering van uiteenlopende zakelijke events, hebben wij alle kennis in huis hoe écht indruk te maken op uw deelnemers!

Wat wij doen

Het bedenken en uitvoeren van een goed event is vakwerk en versterkt de beleving van uw bedrijf en/of merk.

Met onze brede kennis en jarenlange ervaring van conceptontwikkeling tót praktische uitvoering van uiteenlopende zakelijke events, hebben wij alle kennis in huis hoe écht indruk te maken op uw deelnemers.

Gaat u een congres, seminar, conferentie, symposium, masterclass of ander zakelijk event organiseren? Wij kunnen u volledig of gedeeltelijk – op specifiek gewenste onderdelen – ondersteunen en ontzorgen.

 

Concept

Wij helpen graag uw ambitie en doelstellingen te vertalen naar een succesvol event. Hierbij adviseren wij u graag zo compleet mogelijk over alle ingrediënten om dit te bereiken. Van idee, organisatie, inhoud (thema, programma en sprekers), prijsstelling, locatie, techniek, promotie tot beleving én impact. Alle details komen aan bod.

Creatie

Een geslaagd event is van A tot Z voorbereid, doorgesproken en afgestemd. Wij zorgen dat zowel inhoudelijk als productioneel alle betrokkenen op scherp staan om de verwachtingen van de deelnemers te overtreffen.

Promotie

Om uw doelgroep te interesseren en activeren voor uw event helpen wij met een gerichte marketingcampagne. Daarnaast verzorgen wij dat de deelnemers zich eenvoudig online kunnen inschrijven.

Productie

Bij uw event zorgen wij voor soepele organisatie, strakke regie op het programma en volledige technische ontzorging zodat alle deelnemers echt een onvergetelijke dag beleven, waarover ze nog lang napraten!

"Samenwerken met Buro van Oranje garandeert je dat alles perfect en aangenaam zal lopen. Ze zorgen voor een zeer professionele ondersteuning die je optreden kracht bijzet."

Margriet Sitskoorn - neuropsycholoog, hoogleraar Tilburg University, auteur

"Buro van Oranje levert zakelijke evenementen op topniveau. Dankzij een ongekend scherpe blik op inhoud, techniek en beleving, ben je verzekerd van een geweldige bijeenkomst. "

Remy Gieling - hoofdredacteur, presentator en journalist

Maak kennis met Buro van Oranje

Wij werken graag samen! Stuur ons een e-mail, bel 055 711 3828 of kom gewoon langs voor een afspraak!

 

NEEM CONTACT OP